We verwennen onze klanten met een doosje vol verrassingen: de Coffee Corner Questions. Die vraagkaartjes zijn de ideale conversatiestarter. Ze brengen je meteen naar een iets dieper niveau van gesprek. En als je doorvraagt, komt er meteen een gesprek op gang dat je je gesprekspartner beter leert kennen.

Een doosje vol verbinding

Onze missie is om met heldere communicatie te bouwen aan een warmere wereld. Dat lees je ook op het doosje vraagkaartjes.

“Samen maken we de wereld wat menselijker”, daar geloven wij in. We geloven in de goede bedoelingen van mensen, ook al weten we dat communicatie dikwijls ruis bevat. Door die ruis aan te pakken, verkleinen we de afstand tussen mensen, waardoor heldere communicatie ontstaat en connecties versterken.

De kaartjes werden ontworpen door Gunter Segers en gedrukt door Drukkerij De Prins.

Ijsbrekers voor waardevolle gesprekken

Wat maakt dit doosje zo bijzonder? Het antwoord schuilt in de 52 vragen die het bevat. De vragen zijn geen oppervlakkige gespreksstarters, ze zijn bedoeld om een dieper niveau van verbinding te verkennen. Het gaat verder dan het standaard “Hoe gaat het?”. Met de Coffee Corner Questions leer je je vrienden, familie, collega’s en je buren op een compleet nieuwe manier kennen.

Het doosje Coffee Corner Questions is handig op eindejaarsbijeenkomsten en het nodigt je het hele jaar door uit om dichter bij elkaar te komen. Ontdek de kracht van een goed gesprek, verken nieuwe niveaus van connectie en maak van 2024 het jaar van heldere communicatie.

Gepersonaliseerde Coffee Corner Questions?

De Coffee Corner Questions zijn personaliseerbaar. We kunnen vragen op maat van jouw bedrijf maken, met jouw branding en in samenspraak met je marketing- en communicatieverantwoordelijke.

Druk hieronder op de knop om een vraag te stellen. We staan klaar voor jou.