Het Einde van de Wereld was een radioprogramma van 6 januari 1991 tot 24 juni 2001, elke zondagavond op Radio 1. Dree Peremans sr. verzamelde lezers, vertellers en schrijvers rond zich en liet hen vrij om te delen waar ze zin in hadden. Het programma vergaarde veel trouwe fans, die uitkeken naar elke volgende zondagavond.

Coffee Corner Communication zorgt er mee voor dat het programma anno 2020 terug is. Elke Vandersypen verzamelde de medewerkers van vroeger en presenteert de nieuwe afleveringen.

Stemmen en verhalen uit alle windstreken brengen de luisteraars nog altijd tot rust, wars van de dagelijkse realiteit. Je hoort sprookjes over een een vrouw die winden liet, het wonderlijke leven in Paramaribo (Suriname) en Zuid-Afrika, spannende of grappige passages uit de wereldliteratuur, verhalen over schepen, vergeten schrijvers, kabouters en verre einders, lezingen uit de Encyclopedia Patagonica en muziek die je doet wegdromen. Met op de achtergrond wind, vogeltjes en klotsende golven.

Het Einde van de Wereld is een eiland voor elke vrije man en vrouw, waar alles mogelijk is, een plek waar je naar op reis wil, een paradijs waar je naar verlangt, een tuin waar je wil indommelen.

Luister hier naar de nieuwe afleveringen van Het Einde van de Wereld.