Coffee Corner Communication wil met heldere communicatie bouwen aan een betere wereld.

Dat is de visie die alle activiteiten van Coffee Corner Communication definieert. Of het nu gaat om opleidingen, boeken, evenementen of om communicatieadvies, we helpen in al die omstandigheden mensen beter met elkaar te communiceren. Dat is de essentie van ons werk.

Wat wij belangrijk vinden in communicatie? Wij geven zelf graag aandacht aan onze gesprekspartners, tonen oprechte interesse en pleiten voor meer begrip en empathie. In al wat we doen, zal je dat merken.

Je taal, je houding of je voorkomen bepalen hoe andere mensen je zien.

Van het begroeten van collega’s tot een bericht op sociale media, je communicatie beïnvloedt hoe mensen over je denken, hoe mensen je inschatten en hoe geloofwaardig je overkomt. Een typefout in een informele mail is minder erg dan een dt-fout op je website. Als je een groot publiek wil aanspreken of als je wil beschouwd worden als een betrouwbare partner, dan moet je taal correct zijn.

Samen maken we de wereld wat menselijker.

Wij gaan ervan uit dat de meeste mensen van goede wil zijn. Dikwijls vertellen of schrijven ze iets met de beste bedoelingen, maar komt het helemaal anders over. Door die ruis op de communicatie aan te pakken, maken we de afstand tussen mensen kleiner. Hun boodschap komt helderder over en ze maken makkelijker contact met anderen.

Het is heel fijn om te merken dat mensen de tips die we geven in een opleiding ook gebruiken en dat ze merken dat hun communicatie er vlotter en helderder door wordt. Het geeft voldoening om daar feedback over te krijgen, want dan weten we dat onze missie geslaagd is.