Wat?

Coffee Corner Communication heeft niks met koffie te maken, het is vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt om advies te vragen. Dat ongedwongen gevoel aan een koffiemachine, waar werknemers informeel belangrijke gesprekken voeren bij een drankje, dat vinden wij belangrijk.

Wij helpen je om jouw boodschap echt, ongedwongen, veilig, vertrouwelijk, ontspannen en duidelijk over te brengen, net zoals de gesprekken aan de koffieautomaat op kantoor.

Zin in een babbel? Wij ook! Je vindt ons hier.

Wie?

Sven Van Hooydonck en Elke Vandersypen zijn de zaakvoerders van Coffee Corner Communication.

Sven is sinds 1998 trainingsacteur, facilitator en trainer in communicatieopleidingen voor bedrijven. Hij doceert ook het vak Sociale Interactie aan Thomas More Hogeschool.

Elke werkte van 1998 tot 2016 als journalist op de VRT. Ze schrijft teksten, geeft communicatieadvies, organiseert en presenteert evenementen. 

Mirte Vandersypen is een gedreven en ervaren Master of Arts in Marketing & Advertising die graag jouw boodschap bij de juiste ontvanger brengt én laat aankomen. Zowel de strategische als de creatieve kant van marketing is haar passie. Contacteer haar als je wil dat ze jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Partners

Coffee Corner Communication werkt samen met professionele trainers, fotografen, vormgevers, technici en communicatiespecialisten. Samen versterken ze jouw boodschap.

De juiste portretten en foto’s maakt Alex Vanhee. Alle beelden op deze website zijn van hem.

Heldere en sprekende ontwerpen en teksten maakt digital creative Kato Vander Sande van Spaceboy.

Voor filmpjes en een flinke dosis audiovisuele street credibility kloppen we aan bij This Is Y.

Voor ons drukwerk rekenen we op de correcte en snelle service van Drukkerij De Prins.

Binoculars Consultancy helpt om je bedrijf gezond en evenwichtig te laten groeien. Met communicatieadvies van Coffee Corner Communication.

We maken uiteraard ook graag kennis met jouw partners en we bekijken hoe we samen tot het beste resultaat komen.