Sven Van Hooydonck en Elke Vandersypen zijn de zaakvoerders van Coffee Corner Communication. Sven is sinds 1998 trainingsacteur, facilitator en trainer in communicatieopleidingen voor bedrijven. Hij doceert ook het vak Sociale Interactie aan Thomas More Hogeschool.

Elke werkte van 1998 tot 2016 als journalist op de VRT. Ze schrijft teksten, geeft communicatieadvies, organiseert en presenteert evenementen in bedrijven, op festivals en in cultuurhuizen. 

Ons verhaal

Op een zonnige winterdag in 1993 begon het verhaal van Sven en Elke met een uitstap naar zee. In 1998 richtten ze samen vzw Mirakel op en trouwden. In 2003 verwelkomden ze hun dochter, vijf jaar later hun zoon.

Van 2004 tot 2010 baatten ze het Mirakelhuis in Mechelen uit, een vrijplaats voor dans, theater en muziek. Er waren repetities en voorstellingen van Will Tura, Boogie Boy, Bobbejaan Schoepen, RUM en Laïs. The Ballroomquartet nam er twee albums op en er waren onvergetelijke avonden met toneel en dansvoorstellingen.

Waarom Coffee Corner Communication?

Sven en Elke richtten in 2019 samen Coffee Corner Communication op. Die naam heeft niks met koffie te maken, ze willen vooral dat jij je op je gemak voelt bij hen. Ze willen dat ongedwongen gevoel oproepen van aan een koffiemachine, waar werknemers informeel belangrijke gesprekken voeren bij een versgetapte koffie.

De drempel om hen advies te vragen zou even klein moeten zijn als wanneer je een collega aanspreekt aan de koffiemachine. Sven en Elke staan open voor al jouw communicatievragen. Stel ze rechtstreeks via info@cccommunication.com.

Partners

Coffee Corner Communication werkt samen met professionele trainers, fotografen, vormgevers, technici en communicatiespecialisten. Samen versterken ze jouw boodschap.

Als jij al samenwerkt met partners die je wil betrekken in dit project, dan maken we graag kennis en bekijken we hoe we samen tot het beste resultaat komen.